למעבר למסה החזותית נא ללחוץ כאן.
הקשר בין מרחב, זהות ואמנות היה בסיס הפעולה האמנותית מאחורי "שיח פרוזדור", תערוכה מבוססת חממה של קולקטיב "בוש" שהתהוותה בפסאז' (אלנבי 94 תל-אביב-יפו) בשנת 2018. המפגש בין האמניות, הקהל והמבנה הפיסי יצרו מרחב פעולה שהפך בעצמו ליישות פלואידית דרכו ביקשנו לבחון דרך פריזמה אמנותית את האפשרויות של זהויות שונות לנוע ולהשפיע על המרחב ולהפך. במסה זו נתחקה אחר הלך המחשבה שהוביל ליצירה זו והיווה בסיס להמשך פעילות הקולקטיב שמטרתו לקדם אמנות קווירית פמיניסטית בבמות שונות.
למעבר למסה החזותית נא ללחוץ כאן.
חן עמרם היא אשת חינוך, מילים וקהילה. משוררת, מורה ומנחת מורים, יוצרת תוכן ואקטיביסטית. עוסקת במחקר נרטיבי וצדק מעברי וקהילתי. חברה בקולקטיב בוש לאמנות קווירית־פמיניסטית ועורכת כתב העת של הארגון. מאמינה בסיפורים. בעלת תואר שני מהחוג להיסטוריה של עם ישראל, האוניברסיטה העברית ובעלת תעודת ניהול חינוכי מאוניברסיטת הארוורד.
פאינה פייגין (גאורגייש), ילידת ריבניצהRybnitsa) ( מולדובה. חיה ויוצרת בחיפה. בוגרת המחלקה לאמנות וחינוך בסמינר הקיבוצים (2019). פייגין היא אמנית רב־תחומית, מתמחה באנימציה, מייסדת וחברה בקולקטיב בוש המקדם אמנות קווירית פמיניסטית (2016). הגרעין התמטי של עבודותיה הוא ארכיטקטורת הגירה, הן של הגוף האנושי והן של המבנה האדריכלי. כמהגרת, פעולת סריקת המרחב וניתוחו היא פעולה בסיסית ויומיומית עבורה, כלי הישרדותי להבנת יחסי הכוח והמיקום שלה בתוכם.
נגה אור ים היא אמנית, אוצרת ומלווה קהילות. מייסדת קולקטיב בוש לאמנות קווירית־פמיניסטית. בוגרת התוכנית לאמנות וחינוך והתוכנית לאוצרוּת בסמינר הקיבוצים. כיום אור ים סטודנטית בתוכנית לתואר שני באמנויות בבצלאל. עבודותיה עוסקות בסיפורו של המרחב המקומי, תוך פירוק והרכבה של נרטיבים אישיים וחברתיים המתקיימים בתוכו.