ליטל בר נוי

ליטל בר נוי היא בוגרת המחלקה לתקשורת חזותית בשנקר, מעצבת חווית משתמש בחברת מיקרוסופט ואוצרת עצמאית. בר נוי היא סטודנטית לתואר לשני במדיניות ובתיאוריה של האמנות, במסלול אוצרוּת בבצלאל. עבודתה המחקרית מתמקדת בתחומים שבין ממשקים וירטואליים, אמנות ותרבות.

בר מוסן לוי

בר מוסן לוי היא אדריכלית בוגרת בצלאל, מרצה במחלקה לארכיטקטורה בבצלאל, אוצרת ומעצבת תערוכות ועוסקת במחקר ובכתיבה. כיום, מוסן לוי היא סטודנטית בתוכנית לתואר שני במדיניות ובתאוריה של האמנות במסלול אוצרות בבצלאל. עבודתה המחקרית עוסקת בתווך שבין ארכיטקטורה, אמנות וטכנולוגיה.

רביד רובנר

דר' רביד רובנר היא מרצה במחלקה לתרבות חזותית וחומרית ובלימודי התואר השני בעיצוב תעשייתי בבצלאל, ובמחלקות לעיצוב תעשייתי ולתקשורת חזותית בשנקר. מחקריה עוסקים בהיסטוריה ותיאוריה של העיצוב, במושגים בעיצוב, בעיצוב ביקורתי ובעיצוב מגדר.

חוזה מוניוז

ד"ר חוזה אסטבן מוניוז (José Esteban Muñoz, 1967-2013), חוקר ומרצה קובני־אמריקאי. מחקריו עוסקים בתחומי מיצג, תרבות חזותית, תאוריה קווירית, לימודי תרבות ותיאוריה ביקורתית. לשעבר יו"ר המחלקה ללימודי פרפורמנס בבית הספר טיש (Tich) לאומנויות באוניברסיטת ניו יורק.

אנה־מארי ואנסקה

ד"ר אנה־מארי ואנסקה Annamari Vänskä)) היא מרצה לחקר האופנה באוניברסיטת אלטו(Aalto)  פינלנד. מחקריה מתמקדים באופנה ותרבות חזותית, במיוחד באופנה וברשתות חברתיות, דיגיטציה של אופנה ואוצרוּת אופנה מנקודות מבט של לימודי מגדר, תיאוריה קווירית ופוסט־הומניזם.

ויליאם ג' סימונס

ויליאם ג' סימונס​ (William J. Simmons) הוא היסטוריון אמנות, אוצר, סופר ומשורר המתגורר בלוס אנג'לס ובניו יורק. סימונס בעל תארים בתולדות האמנות מאוניברסיטאות הרווארד ודרום קליפורניה. 

חן עמרם

חן עמרם היא אשת חינוך, מילים וקהילה. משוררת, מורה ומנחת מורים, יוצרת תוכן ואקטיביסטית. עוסקת במחקר נרטיבי וצדק מעברי וקהילתי.  חברה בקולקטיב בוש לאמנות קווירית־פמיניסטית ועורכת כתב העת של הארגון. מאמינה בסיפורים. בעלת תואר שני מהחוג להיסטוריה של עם ישראל, האוניברסיטה העברית ובעלת תעודת ניהול חינוכי מאוניברסיטת הארוורד.

פאינה פייגין

פאינה פייגין (גאורגייש), ילידת ריבניצהRybnitsa) ( מולדובה. חיה ויוצרת בחיפה. בוגרת המחלקה לאמנות וחינוך בסמינר הקיבוצים (2019). פייגין היא אמנית רב־תחומית, מתמחה באנימציה, מייסדת וחברה בקולקטיב בוש המקדם אמנות קווירית פמיניסטית (2016). הגרעין התמטי של עבודותיה הוא ארכיטקטורת הגירה, הן של הגוף האנושי והן של המבנה האדריכלי. כמהגרת, פעולת סריקת המרחב וניתוחו היא פעולה בסיסית ויומיומית עבורה, כלי הישרדותי להבנת יחסי הכוח והמיקום שלה בתוכם.

נגה אור ים

נגה אור ים היא אמנית, אוצרת ומלווה קהילות. מייסדת קולקטיב בוש לאמנות קווירית־פמיניסטית. בוגרת התוכנית לאמנות וחינוך והתוכנית לאוצרוּת בסמינר הקיבוצים. כיום אור ים סטודנטית בתוכנית לתואר שני באמנויות בבצלאל. עבודותיה עוסקות בסיפורו של המרחב המקומי, תוך פירוק והרכבה של נרטיבים אישיים וחברתיים המתקיימים בתוכו.

האנה ברוקמולר

ד"ר האנה ברוקמולר היא היסטוריונית של האמנות ומרצה באוניברסיטה החדשה לעיצוב בסנט פולטן (Sankt Polten) אוסטריה. מחקרה הפמיניסטי מתמקד בשולי הפרקטיקה האמנותית, במקום בו אמנות, ספרות והיסטוריוגרפיה נפגשות. 

נעה גינזבורג

נעה גינזבורג היא אמנית רב־תחומית, מרצה ופעילה חברתית. למדה תואר ראשון במדעי הרפואה באוניברסיטת תל אביב, ואמנות רב־תחומית בשנקר, ותואר שני (MFA) בניו יורק, במחלקה לאמנות בהאנטר קולג'. השתתפה וזכתה במלגות בתוכניות רזידנסי בינלאומיות שונות. גינזבורג הציגה תערוכות יחיד בישראל, קולומביה וארצות הברית, והשתתפה בתערוכות קבוצתיות, כמו גם בפגישות שיח־אמנית ופאנלים בגלריות ובמוזיאונים בארץ ובעולם. גינזבורג לימדה במחלקה לאמנות בשנקר והיא פעילה בתנועת העזרה ההדדית "תרבות של סולידריות".

מיכל ב. רון

ד"ר מיכל ב. רון היא תיאורטיקנית והיסטוריונית של אמנות החיה ופועלת בברלין. כחוקרת עצמאית היא מתמקדת בהיבטים של זמן באמנות עכשווית. רון מלמדת ב-HGB בלייפציג וכותבת בין השאר למגזין האמנות התלת־לשוני, תוהו.